Nyheter

2020-11-02

Nedstängning av DigiBike

DigiBike har nu stängt ner all cykeluthyrning i Västerås och Lund.

Vi kommer att påbörja insamlingen utav cyklarna och gör de sedan i ordning för försäljning. 
Ser du någon cykel som står dåligt parkerad eller som på annat sätt är i vägen får du gärna kontakta oss så försöker vi att prioritera upphämtningen där det behövs.

Vill du komma i kontakt med oss gör du det enklast via formuläret på startsidan eller via mail till info@digibike.se

2020-08-18

DigiBike lämnar Västerås

På grund av låg användning av vår tjänst samt ökad skadegörelse har vi tagit beslutet om att stänga ner cykeluthyrningen i Västerås. Vi kommer att hålla vår tjänst igång t.o.m. den 31 oktober.

Ni som har kredit kvar i ert konto har uppmanas att utnyttja detta innan sista oktober, krediten återbetalas ej. Har du ett medlemskap som sträcker sig över detta datum kommer du att bli kontaktad utav vår kundtjänst i början på november.

När vi har stängt ner kommer cyklarna att samlas in och säljas. Vid intresse eller för övriga frågor, kontakta oss på info@digibike.se

Uppdatering: 
Se annons på Blocket.se

2020-03-31

Högsäsong

Våren är här och imorgon går vi in i högsäsongen som varar från April och fram till September.

Pris för medlemskap är:
1 månad – 259kr
3 månader – 389kr
6 månader – 589kr
12 månader – 789kr

2020-03-30

DigiBike lämnar Lund

På grund av låg användning av vår tjänst har vi tagit beslutet om att stänga ner cykeluthyrningen i Lund. Vi kommer att hålla vår tjänst igång t.o.m. den 31 maj.

Ni som har kredit kvar i ert konto har därför två månader på er att utnyttja detta. Har du ett medlemskap som sträcker sig över detta datum kommer du att bli kontaktad utav vår kundtjänst.

Vid övriga frågor, kontakta oss på info@digibike.se

2019-08-11

Parkeringszon Västerås

Vi har idag justerat parkeringszonen för Västerås, gränserna har på vissa platser dragits in för att göra zonen mindre. Detta för att vi vill hålla cyklarna mer samlat inom Västerås och undvika att de blir lämnade allt för långt ut från stan. På så vis blir det enklare att hitta en cykel då de blir mer tätt placerade samt att vi minskar vår miljöpåverkan då vi allt för ofta behöver åka ut och hämta upp cyklarna med vår skåpbil.

Vill ni använda cyklarna utanför parkeringszonen så är det fortfarande tillåtet i upp till och med 24 timmar. Se punkt 4.4 samt 4.5 i våra villkor [länk till villkor]

2019-04-01

Högsäsong

Våren är här och vi går nu in i högsäsongen som varar från April och fram till September.

Vi uppdaterar även vårt pris per timme från 10kr till 15kr och ökar kreditgränserna till 60, 150 och 225kr när du vill fylla på ditt saldo.

2018-11-20

Black Friday 2018

Under dagarna 2018-11-23 till 2018-11-25 sänker vi priserna på våra 1 månads och 3 månaders medlemskap med 50%. Passa på att teckna ett medlemskap till riktigt bra priser.

Har du vänner och bekanta som inte har testat DigiBike än? Passa på att tipsa dem och ge dem ett bra tillfälle att komma igång med en aktivare livsstil.

2018-05-19

Turf Bonanza 2018

Den 19 maj drar VM i Turf igång och DigiBike kommer både vara med på plats under dagen samt bidra med priser till vinnarna i tävlingen. Läs gärna mer om Turf på uTurfs hemsida, länk nedan.

”Den 19 maj i år står Västerås och Turf Västmanland som värd för VM i Turf! Mer känt under namnet Bonanza för inbitna turfare. Västerås kallas ibland för Turfs-huvudstad och det är något vi vill leva upp till. I länet finns det över 1400 zoner och ungefär 400 regelbundet aktiva turfare som kämpar både dag och natt året om för att samla zoner. Under Bonanzan tävlas det i två klasser. En för cykel och en där du tar dig fram till fots. Vi välkomnar alla turfare till Västerås och hoppas på att ni skall ha en bra tid både före, under och efter evenemanget.”
www.uturf.se

2018-03-01

Avstängning av E22

Under våren 2018 byggs bron för E22 vid Sölvegatan om. Byggarbetet kommer att kräva avstängda vägar för all trafik förbi byggarbetsplatsen.

Tid för avstängning för trafik:

19 mars – 21 maj – Gång- och cykelvägen på Sölvegatan under E22 avstängd.
5 april – 19 april – E22 avstängd mellan trafikplatserna Gastelyckan (21) och och Lund norra (22).

Omledning av gång- och cykelvägen under E22

Gång- och cykelvägen under E22 är avstängd den 19 mars – 21 maj 2018. Under denna period leds cykelvägen om via Sångarevägen – Tunavägen – Scheelevägen.
Gång- och cykelvägen behöver stängas för förberedande schaktning inför brolanseringen. Efter brolanseringen måste cykelvägen hållas stängd för ledningsläggning i den nya bron. Alla rör och ledningar ska läggas på rätt plats efter att bron är lanserad.
Omledningsvägen för gång- och cykeltrafik är 1,6 km. Extra cykelställ kommer att sättas upp i området. Digibike-cyklar kommer att placeras ut i anslutning till området.

Mer information om avstängningen av E22 och gång- och cykelvägen på Sölvegatan under E22 hittar du på spårväglund.se

2018-02-28

Ny hemsida

Dagarna börjar bli ljusare, vädret lite mildare och fåglarna har börjat sjunga. Vi på DigiBike känner oss taggade inför våren och har därför även tagit fram en ny, ljus och fräsch hemsida för att kunna möta våren och den kommande cykelsässongen på bästa sätt.

Vad tycker du om nya sidan?
Skriv gärna en kommentar på något utav våra sociala medier 🙂

2018-02-05

DigiBike Företagskonto

Vi är precis klara med utvecklignen utav vår nya tjänst för företag. Med ett företagskonto hos DigiBike så kan ni enkelt använda våra cyklar för tjänsteresor, till kundmöten, erbjuda det som en löneförmån till era anställda eller helt enkelt bara ta en tur ut på lunchen och njuta av vädret. Kontakta oss på info@digibike.se om ni vill veta mer.